Kinderkamer

Home / Inspiratie / Kinderkamer 

Maak de kinderkamer helemaal af met onze kleurrijke lichtslinger met katoenen balletjes! Deze unieke lichtslinger is perfect voor het toevoegen van een speelse en gezellige sfeer aan elke kinderkamer. De zachte en warme verlichting zorgt voor een knusse en rustgevende sfeer, perfect voor het slapen gaan of om gewoon te ontspannen.

Gebruik onze Happy Lights als nachtlampje voor de baby. Het zachte en gezellige licht stelt hen gerust. De balletjes voelen natuurlijk aan omdat ze met de hand zijn gemaakt. Onze lichtslingers zijn veilig in gebruik, worden niet warm en zijn energiezuinig dankzij het gebruik van LED-lampjes. Ze kunnen de hele nacht blijven branden. Geen stopcontact naast de wieg? Geen probleem, kies de USB lichtslinger met een powerbank en het probleem is opgelost.

Als de kinderen ouder worden en andere kleuren in de kamer kiezen, verwissel je gewoon de balletjes op de lichtslinger en pas je ze aan de kamer aan. Of laat ze zich inspireren door onze kleuren. Tieners houden ervan om de kamer op te pimpen met gadgets en versieringen. 

Bestel nu en geef de kamer van jouw kind een magische en speelse uitstraling!

Als nachtlampje of gewoon als gezellig sfeerlichtje

Geïnspireerd door deze voorbeelden?


Onze Happy Lights zijn volledig modulair. Kies de perfecte kleuren voor jouw kamer en maak je eigen lichtslingers. Alle lampen zijn verwisselbaar en direct gebruiksklaar.