Over ons

Home / Over ons 

Kwaliteit centraal


Bij ons draait alles om creativiteit, sfeer en gezelligheid. Happy Lights is gespecialiseerd in kleurrijke kwalitatieve lichtslingers en lampen en we zijn gepassioneerd over het creëren van de perfecte sfeer in elke ruimte.

Onze lichtslingers en lampen worden met de grootste zorg en precisie geproduceerd, waarbij we gebruik maken van hoogwaardige materialen en LED-verlichting. Hierdoor kunnen we garanderen dat onze producten van de hoogste kwaliteit zijn en jarenlang meegaan.


Ontdek ons assortiment

Met veel creativiteit


Maar wat ons echt onderscheidt, is onze creatieve benadering van verlichting. We geloven dat verlichting niet alleen functioneel hoeft te zijn, maar ook een belangrijke rol kan spelen bij het creëren van een unieke en gezellige sfeer. Daarom zijn onze lichtslingers en lampen verkrijgbaar in vele verschillende kleuren, stijlen en vormen, zodat er voor iedereen iets passends te vinden is.

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om je thuis te voelen in je eigen huis en hoe essentieel een gezellige sfeer daarbij is. Daarom streven wij er voortdurend naar om onze klanten te voorzien van verlichting die niet alleen prachtig is, maar ook een warme en uitnodigende sfeer creëert.

Of je nu op zoek bent naar een kleurrijke lichtslinger voor de kinderkamer, een stijlvolle hanglamp voor de woonkamer of een sfeervolle lamp voor voor een event , wij hebben voor elke kamer de perfecte oplossing. 

Bestel nu en maak van jouw huis een gezellig en warm thuis!


​​​​Ontdek meer

Duurzaamheid


Happy Lights katoenen verlichting is niet alleen een mooie toevoeging aan je interieur, maar het is ook een duurzame keuze. Duurzaamheid is namelijk een belangrijke waarde voor Happy Lights, omdat we ons inzetten voor het behoud van onze planeet. Onze katoenen verlichting is gemaakt van natuurlijke materialen die geen schadelijke stoffen bevatten. Bovendien gebruiken we energiezuinige LED-lampjes die minder stroom verbruiken dan traditionele lampen. Dit betekent dat je niet alleen een mooie en gezellige sfeer in huis creëert, maar ook je ecologische voetafdruk verkleint.


Eerlijk Label via OTOP programma


Maar dat is niet alles. Happy Lights hecht ook veel waarde aan eerlijke arbeidsomstandigheden en het ondersteunen van lokale gemeenschappen.  We zijn er trots op dat onze Happy Light cotton balls deel zijn van het OTOP programma in Thailand.  

OTOP staat voor One Tambon (dorp) One Product (één dorp, één product). Het feit dat een product wordt geselecteerd en erkend als een OTOP-product betekent dat het voldoet aan strenge kwaliteitsnormen en traditionele productietechnieken gebruikt die de rijke cultuur van Thailand weerspiegelen. 

Het produceren van een OTOP-product is niet alleen een erkenning van vaardigheid en vakmanschap, maar het draagt ook bij aan het behoud van de lokale cultuur en economische ontwikkeling van de gemeenschappen in Thailand. Onze balletjes worden door de inheemse bevolking in hun vrije tijd gemaakt, wanneer er geen verplichtingen zijn in de familie of op het veld. Zo kan de arbeider steeds de zorg voor het gezin voorop plaatsen en ontvangen ze een eerlijk loon onder veilige werkomstandigheden.


Een duurzame keuze 

Door te kiezen voor Happy Lights  verlichting, draag je bij aan een duurzame en ethische wereld. Dus waar wacht je nog op? Creëer een gezellige sfeer in huis en maak een bewuste keuze voor het milieu en de samenleving met Happy Lights!